-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
UudisedEspaki Rapla kaupluse ehitus jõudis lõpule

Espaki Rapla kaupluse ehitus jõudis lõpule

Kauaoodatud uus Espaki Rapla kauplus on ehitaja poolt valmis. Mapri Ehitus OÜ jagas rõõmsat uudist ja andis lootust, et peagi saavad ka kliendid uut poodi külastada ja sealt meelepäraseid ehituskaupu soetada.
Rapla kaupluse juhataja Tiit Niklus tõdes, et enne detsembrit paraku kohalikel poe ukse vahel nina sisse pista tõenäoliselt ei õnnestu. Hoone võib küll valmis olla, kuid riiulid vajavad veel kaubaga täitmist. Õigemini ongi hetkel peamiseks probleemiks asjaolu, et suurem osa riiuleid on puudu. Tellimus sai juba mõnda aega tagasi tehtud. Kuigi lubaduste kohaselt oleks need pidanud ka kohal olema, siis tarneraskuste tõttu pole lubadused täitunud. Praegu loodetakse riiulite saabumist novembri esimeses pooles.
Seejärel kulub oma aeg kauba ümber kolimisele. Niklus ütles, et poolikult nad alustada ei soovi ja seega tuleb klientidel veel natuke oodata.
Pisut on mõlgutatud mõtteid ka avamise osas. Niklus ütles, et ilmselt pisut pidulikult seda siiski tähistatakse, aga kui palju inimesi sellesse kaasatakse sõltub üldisest olukorrast ja selgub järgnevate nädalate jooksul.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Valter
5. nov. 2021 08:46

Jõudu kollektiivile!