-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 25 jaan. 2022
Podcast

Karl Mattias Pedai on sulgpalli Eesti meister

Mariliis Vest

22.-24. oktoobril selgitati Pärnu spordihoones välja Eesti parimad sulgpallis. Seda nii noorte, juunioride kui ka seenioride vanuseklassides. Maakonda tõi meistritiitli Karl Mattias Pedai.

Karl Mattias võistles U-13 (sündinud 2009-2010) arvestuses ning oma vanuse parimana tõi ta spordiklubile Valge Hani esimese meistritiitli. Võistlus toimus üksikmänguna 21 punktini, kahe geimi võiduni. Lisaks saavutas noormees samal võistlusel U15 paarismängus 2. koha.

Möödunud nädalavahetusel võistles Karl Mattias rahvusvahelisel võistlusel Finnish Junior&Youth International 2021 ning tihedas konkurentsis saavutas ta U13 klassis 2. koha ning U13 paarismängus 3. koha. Karl Mattiase treenerid on Raul Must ja Karl Kert.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised