-2.5 C
Rapla
Teisipäev, 18 jaan. 2022

Politseiteated – 8. november

Avaliku korra raske rikkumine

Laupäeval, 6. novembril teatati, et Rapla vallas lõi 36-aastane naine kortermaja trepikojas konflikti käigus 48-aastast naist ning 40-aastast meest, kes said viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

Pühapäeval, 7. novembril teatati, et Märjamaa vallas lõi korteris 43-aastane mees 73-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

Reedel, 5. novembril sai politsei teate, et Rapla vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal spordihoone hoiuruumidesse, kust varastati välitelk, saalikõlar ning külmkapp. Esialgsel hinnangul tekitati kahju ligi 450 eurot.

Laupäeval, 6. novembril teatati politseile, et Kohila vallas siseneti täpselt tuvastamata ajal suvilakompleksi ning varastati sealt veepump, murutrimmer ning muid esemeid. Esialgsel hinnangul tekitati kahju ligi 650 eurot.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised