4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Liina ja Pireti ühisest unistusest sündis pandeemia kiuste uhiuus kohvik

Alus värskelt avatud kohviku Nautlejad perenaised on Piret Svirilin ja Liina Suurmägi. „Ma saan aru küll, et ükski normaalne inimene ei ava katku ajal kohvikut,” ütleb Piret naerdes. Ometi ei lasknud naised end koroonapandeemiast heidutada ja usuvad, et kõigele leiab lahenduse.

Külastasime kohvikut möödunud nädalal. Seni tegutses hoones Sinine söögituba, millele vihjavad ka kohviku intensiivselt sinised seinad. Koht on saanud aga uue hingamise ja perenaised. Meie kohtumise päeval tähistas kohvik Nautlejad oma neljandat edukat tööpäeva.

Pärastlõunaks olid koogiletid juba üpris tühjaks jäänud. Šokolaadikook oli otsa lõppenud, klaasukse taga ahvatles veel viimane toorjuustukoogitükk. Taevalikult maitsva koogi ja kohvitassiga istusime ühise laua taha, et rääkida, kuidas naised kohviku avamise mõttele tulid.

Eestisse tõi armastus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised