-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
6. novembril teatati politseile, et täpselt tuvastamata ajal siseneti suvilakompleksi ning varastati sealt veepump, murutrimmer ning muid esemeid. Esialgsel hinnangul tekitati kahju ligi 650 eurot.

Märjamaa vald
7. novembril teatati, et korteris lõi 43-aastane mees 73-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Rapla vald
3. novembril sai politsei teate, et Raplas siseneti kauplusesse, kust varastati alkoholi, tubakatooteid ja muid asju. Esialgsel hinnangul tekitati varalist kahju ligi 200 eurot, täpne kahjusumma on selgitamisel.
4. novembril teatati, et täpselt tuvastamata ajal varastati kinnistul asuvast metallkonteinerist murutraktor, muruniiduk ja muruõhutaja. Esialgsel hinnangul tekitati varalist kahju ligi 950 eurot.
6. novembril teatati, et 36-aastane naine lõi kortermaja trepikojas konflikti käigus 48-aastast naist ning 40-aastast meest, kes said viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.
5. novembril sai politsei teate, et täpselt tuvastamata ajal siseneti spordihoone hoiuruumidesse, kust varastati välitelk, saalikõlar ning külmkapp. Esialgsel hinnangul tekitati kahju ligi 450 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Puud sulgesid teid
8. novembril käisid päästjad kahel korral eemaldamas tuule tõttu teele kukkunud puid. Nõmmemetsa külas oli puu sulgenud kolmveerand teest ning Seli külas pool teed. Päästjad vabastasid teed taas ohutuks liiklemiseks.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare