11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
SportValgu tüdruk tuli sumomaadluses Eesti meistriks

Valgu tüdruk tuli sumomaadluses Eesti meistriks

Pühapäeval, 7. novembril toimusid Põltsamaal Eesti meistrivõistlused sumomaadluses U8, U10 ja U12 vanuseklassis. Kuna nii noortele veel naiste-, vaba- ega kreeka-rooma maadluses Eesti meistrivõistlusi ei korraldata, ongi sumomaadluse meistrivõistlused ainuke võimalus neil end proovile panna.

Maadlusklubi Juhan jaoks kujunesid need võistlused edukaks, sest Valgust pärit Laura Maivel krooniti U12 vanuseklassis Eesti meistriks. Tema treener Jüri Nisumaa kiitis, et Laura on agar treenija. Valgus on maadlustreeningud toimunud viimased kolm aastat. Kuna see on kattunud osaliselt ka koroonaajaga, tõdes Nisumaa, et need kolm aastat on olnud võrdlemisi lünklikud. Küll aga kiitis Nisumaa Laura vanemaid ning ütles, et lisaks Valgule on nad oma tütart toonud regulaarselt treeningutele ka Vana-Vigalasse. Nüüd tuli tasuks sumo kuldmedal laste Eesti meistrivõistlustel.

Lisaks tõid noored MK Juhan maadlejad pühapäevastelt võistlustelt veel kaks viiendat kohta. Lapsi oli võistlustel juhendamas treener Hannes Välis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused