3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Hendrik Peterson valmistub hooajaks Põhja-Soomes

19-aastane murdmaasuusataja Hendrik Peterson on seadnud sihiks võistelda edukalt üliõpilaste taliuniversiaadil ja juunioride maailmameistrivõistlustel. Mõlemad võistlused on eesootaval hooajal. Praegu viibib Peterson Põhja-Soomes Levil lumelaagris, kuhu jääb veel mitmeks nädalaks.
Kogu ettevalmistus käib selle nimel, et olla talvistel suurvõistlustel heas löögihoos.
Raplamaa Sõnumitele andis ta intervjuu interneti vahendusel.
Peterson on Raplast pärit murdmaasuusataja. 2018. aasta kevadel lõpetas ta Rapla Vesiroosi koolis üheksanda klassi ning jätkas õpinguid Otepääl Audentese spordigümnaasiumis, keskendudes murdmaasuusatamisele. Ta lõpetas kooli tänavu kevadel ning jätkab haridusteed Tartu Ülikoolis, kus valis erialaks majanduse. Nüüd tulebki leida võimalus, kuidas ühendada õppetöö ülikoolis ja treeningud.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised