7.7 C
Rapla
Kolmapäev, 18 mai 2022
spot_img

Kaarel Välbi viimase sekundi kolmene tõi Raplale võidu

Hiiumaa spordikeskuse tabloo näitas mängu eelviimast sekundit, kui 17-aastane Kaarel Välb saatis korvi poole teele kolmepunktiviske. Tegemist oli Eesti superkarika veerandfinaalseeria teise mänguga Avis Utilitas Rapla ja BC Kalev/Cramo vahel ning viske hetkel juhtis Tallinna meeskond ühe punktiga.
Kaarel Välbi vise kukkus korvi ning see tõi Raplale igati magusa 70:68 võidu valitseva Paf Eesti-Läti liiga meistri üle.
Reedel, 12. novembril avati pidulikult uus Hiiumaa spordikeskus Kärdlas. Õhtu naelaks oli Eesti superkarika veerandfinaalseeria vastasseis Rapla ja BC Kalev/Cramo vahel. Pealinlastel oli küll esimesest mängust kaasa võtta 31-punktiline eduseis, kuid platsil maksis see vähe. Rapla mängis isuga ning jahtis võitu. Lõpuks teeniti see eriti dramaatilisel moel ning need hetked jäävad nii mängijatele kui ka fännidele pikaks ajaks meelde.
Paar sekundit oli mängu lõpuni. Avis Utilitas Rapla peatreener Lluis Riera oli mängijatele välja joonistanud liikumise, et saata viimasel sekundil viskele Sven Kaldre. Kui pall küljejoone pealt mängu pandi,

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised