6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportNõlvak ja Tiisaar tegid Brasiilias hea tulemuse

Nõlvak ja Tiisaar tegid Brasiilias hea tulemuse

Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar jõudsid neljatärnisel rannavolle MK-etapil esmakordselt veerandfinaali, kuid pidid seal vastaste paremust tunnistama.
Brasiilias Itapema linnas toimunud MK-etapi veerandfinaalis mindi vastamisi kohaliku Brasiilia paariga Georghe Souto – Andre Loyola, kes said kodupubliku rõõmuks 2:1 (21:11, 15:21, 15:11) võidu ning tagasid koha poolfinaalis. Otse põhiturniirile pääsenud eestlased said alagrupist võitjatena otse teise ringi. Seal saadi sakslaste Lukas Pfretzschneri ja Robin Sowa vastu 2:1 (22:24, 21:19, 15:9) võit ning jõuti esmakordselt neljatärnilisel etapil kaheksa parema sekka.
Oma sotsiaalmeediakontol kommenteerisid Nõlvak ja Tiisaar võistlust nii: “Kolm võitu ja üks kaotus. Kaks korda saime mängida brasiillaste vastu nende endi kodus. Olgugi et viimane kaotus oli napp ja poolfinaal nii väga lähedal, peab turniiriga rahule jääma. Head mängud, ägedad kogemused ja üks karjääri parimaid tulemusi.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare