-4.2 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald
12. novembril teatati, et täpselt tuvastamata ajal siseneti kortermaja keldriboksi ja varastati sealt laste mootorratas ning kiiver. Kahjusumma on ligi 250 eurot.

Kohila vald
9. novembril kella 9 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Rapla-Türi tee 27. km, kus 78-aastane mees sõitis neljarattalise mopeediga Ligier ette peateel liikuvale veoautole Scania, mida juhtis 57-aastane mees. Mopeedi juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Rapla vald
11. novembril teatati politseile, et 48-aastane mees lõi eramajas 51-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas kahtlustatava mehe kinni.

Investeerimiskelmus
15. novembril alustati menetlust selles, et käesoleva aasta augusti lõpus tutvus 45-aastane mees suhtlusportaalis esialgsetel andmetel Ukrainast pärit naisega, kes suunas meest investeerima krüptovaluutasse. Mees ostis naise juhendamisel erinevatest veebikeskkondadest krüptoraha. Selle aasta septembris ja oktoobris investeeris mees krüptovaluutadesse esialgsetel andmetel üle 49 000 euro, kuid investeeritud raha ei ole tal võimalik enam kätte saada.

Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kährik kukkus auku
9. novembril kell 18.22 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Äherdi külas oli kährik kukkunud umbes meetrisügavusse auku. Päästjad aitasid kähriku välja loodusesse.

Maja põles märkamatult maha
15. novembril kell 17.14 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas on päeval, kellelegi märkamatult, põlenud maha elumaja. Päästjate saabudes oli hoonest püsti vaid korsten ning suitsevad palgid. Päästjatel jäi üle tegeleda põlengu järelkustutusega, mis lõpetati kell 19.21. Tulekahju tekkimise põhjused selgitab välja edasine menetlus.

Toit kõrbes
15. novembril kell 18.59 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Valgu külas on läinud toit kõrbema. Inimene oli unustanud panni pliidile, mistõttu läks toit kõrbema. Õnneks eemaldati pann kõrbemist märgates pliidilt. Päästjad ventileerisid ruumid.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised