spot_img
-2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelRapla riigimaja avatakse jaanuaris

Rapla riigimaja avatakse jaanuaris

Rapla riigimaja renoveerimistööd on jõudmas lõpusirgele. Maja on rahvasuus tuntud haldushoone nime all ning viimane aasta on seal tehtud remonti. Nüüd on jõutud nii kaugele, et ruume hakatakse sisustama mööbliga ja pärast seda saavad asutused sisse kolida. Praeguse plaani kohaselt toimub see 2022. aasta jaanuaris ning sellesse aega on planeeritud ka hoone pidulik avamine.
Rohkem kui aasta väldanud renoveerimistööde käigus said majas tegevust jätkata Töötukassa teisel korrusel ning Mari Lilleäri kõige alumisel korrusel. Jaanuaris tulevad majja veel neljateistkümne asutuse esindused. Need on Põllumajandus- ja Toiduamet, Transpordiamet, Terviseamet, Sotsiaalkindlustusamet, Muinsuskaitseamet, Eesti Rahvakultuuri Keskus, Maksu- ja Tolliamet, Rahandusministeerium, Keskkonnaamet, Maa-amet, Tööinspektsioon, Haridus- ja Noorteamet, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet ning viimaks Riigi Tugiteenuste Keskus. Lisaks neile on toetava IT-teenuse osutajana majas RMIT.

5 miljonit eurot
Riigi Kinnisvara projektidirektor Kärt Vabrit ütles, et praeguse seisuga on vabu ruume üheksa. “Oleme arvestanud, et majas peaks jääma vakants, et oleks kohalikel elanikel võimalik riigimajja tööle asuda. Nimelt asutused palkavad töötajaid just inimeste asukoha eelistuse põhjal, mitte selle alusel, kus on neil olemas vaba pind. Seega paljud asutused värbavad ametnikke juba üle kogu Eesti,” selgitas ta.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Jüri
17/11/2021 16:02

Seal on remonti tehtud viimased 10 aastat. Eelmine suurem renoveerimine lõppes vast 3-4 aastat tagasi. Ja paar aastat enne seda renoveeriti ka hoolega.

külamees
20/11/2021 06:42
Vasta  Jüri

Huvitav oleks tõesti teada mitu milli on sinna magama pandud. Haloo RS, kus te olete ja miks te ei uuri asja?

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused