25 C
Rapla
Reede, 1 juuli 2022
spot_imgspot_img

Rapla vallavolikogu peab homme esimest istungit

Homme leiab aset Rapla valla volikogu uue koosseisu esimene istung. Sellel valitakse volikogu esimees ja aseesimees/aseesimehed. Samuti kuulatakse ära vallavalitsuse lahkumispalve.

Nagu juba varem teada oli, asub valda juhtima EKRE, Reformierakonna ja valimisliidu Sidus Rapla kolmikliit. Omavaheline koalitsioonileping sai Rapla kultuurikeskuses allkirjad möödunud kolmapäeval, 10. novembril.
Allkirjastamisel pöörati erilist tähelepanu sellele, et koalitsioonileping vaatab laiemat pilti. Seda nii ajaliselt kui ka geograafiliselt. „Lepingus on ambitsiooni oluliselt pikemaks ajaks kui järgmised neli aastat,” ütles EKRE esindaja Rene Kokk.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised