9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla ei suutnud Ventspilsi hoogu pidurdada

Avis Utilitas Rapla ei suutnud Ventspilsi hoogu pidurdada

Tugevam võttis oma – ehk oleks sedasi kõige täpsem kirjeldada laupäeval, 20. novembril toimunud Avis Utilitas Rapla ja BK Ventspilsi vahelist mängu. Ventspils pole käesoleval Paf Eesti – Läti liiga hooajal kaotanud veel ainsatki mängu. See hoog jätkus ka laupäeva õhtul Raplas, kui kodumeeskond alistati tulemusega 94:82.

Rapla tunnustuseks võib öelda, et ükski teine võistkond ei ole visanud Ventspilsile nii palju punkte nagu suutis seda Rapla. Samas tuleb muidugi ka tõdeda, et ainult Läti Ülikool on lasknud Ventspilsil visata nii palju punkte kui laupäeva õhtul lubas Rapla. Seega võib välja tuua, et isegi kui Rapla oli rünnakul resultatiivne, siis soovida andis kaitsemäng.

Enamiku mängust oli Rapla kaotusseisus. Esimesel veerandajal oldi küll korraks 8:6 eduseisus, aga sealt edasi tuli täita tagaajaja rolli. Esimese poolaja lõpuks juhtis Ventspils tulemusega 53:48. Rapla küll üritas teisel poolajal kaotusseisu vähendada ja kohati see ka õnnestus, kuid viigini ei jõutud kordagi. Lõpusireeni kõlades olid tablool Ventspilsi võidunumbrid 94:82.

Vastaste poolelt oli suurim “pahandusetegija” Arturs Ausejs, kes viskas 25 punkti. Teda toetas Kristaps Kilps 20 punktiga. Rapla suurim skooritegija oli Demajeo Wiggins 25 punktiga. Avis Utilitas Rapla algviisikusse kuulusid Jamaure Gregg, Tom Kaldre, Demajeo Wiggins, Markus Ruubel ja Sven Kaldre.

Mängujärgses intervjuus DelfiTV-le ütles Saimon Sutt, et Ventspils oli küll hea meeskond, aga Rapla mängijad tegid ka ise väljakul rumalaid otsuseid, mida tuleb edaspidi vältida. “Meil kukkusid mõned mängijad vigadega välja (Tom Kaldre ja Darryl Tucker). Võib-olla selles osas jäi meil veidi puudu. Mina ei ole kindlasti veel 100 protsenti mänguvalmis, et meeskonda täielikult aidata. Mul ei ole praegu kohta, mis ei valutaks. Ühest küljest on see naljakas, aga teisest küljest ka tõsine asi. Õnneks tuleb nüüd koondisepaus vahele,” rääkis Sutt.

Raplal on seitsme mängu järel liigatabelis kirjas kaks võitu ja viis kaotust. Seoses saabuva koondisepausiga tuleb mängukalendris nüüd kahe nädala pikkune puhkus. Järgmisena läheb Rapla Paf Eesti – Läti korvpalliliigas vastamisi Pärnu Sadamaga. See kohtumine toimub laupäeval, 4. detsembril Pärnus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare