16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
UudisedKatuserahast saab paremad ujumiskohad, uue kunstiklassi ja palju muud

Katuserahast saab paremad ujumiskohad, uue kunstiklassi ja palju muud

Riigikogu saadikud jagavad järgmise aasta „katuseraha”. Ilma ei jää ka Raplamaa. Õpetajad saavad uued arvutid, Rapla suplejad etemad ujumiskohad, Kesklinna kool uue kunstiklassi ning Kohila lisainvesteeringu kogudusemaja renoveerimiseks.

Nädala alguses avalikustas Riigikogu rahanduskomisjon regionaalsete investeeringute ehk nii-öelda katuserahade nimekirjad. Tänavu saavad riigikogulased jagada laiali kolm miljonit eurot. Iga saadik otsustab 30 000 euro jagamise üle. Riigikogus esindab Raplamaad hetkel kaks saadikut. Mõlemad toetavad kõiki nelja valda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare