spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
KultuurNäitus kutsub arutlema Ida-Saksamaal toimunud murrangute üle

Näitus kutsub arutlema Ida-Saksamaal toimunud murrangute üle

Ida-Saksamaa elanike elukorralduses toimus pärast riigi taasühinemist 1990. aastal terve rida muudatusi. Just neid muudatusi kajastab Rapla gümnaasiumisse üles seatud rändnäitus “Ida murrang. Elumaailmad muutumises”.
Näitus viib vaataja ajarännakule, kõneledes uutest algustest uues keskkonnas ning püüdest lahata selja taha jäänud diktatuuri. Eestlase pilgu läbi on näitusel kindlasti omajagu nostalgiat ning samuti äratundmist. Oli ju see sama ajajärk – üheksakümnendate aastate algus – murranguline nii Saksamaal kui ka Eestis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused