-4.2 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

PÖFF tõi Raplasse filmid armastusest

Mõlemad filmid, üks noortele vaatajatele ja üks küpsematele silmadele, olid nii tehniliselt kui ka sisuliselt väga tugevad ja nauditavad.

Ei ole just igapäevane sündmus, et rahvusvaheliselt tunnustatud filmifestivali ajal jõuaksid filmid ka vaiksesse Raplasse. Oli põhjust jälle kodust välja tulla ja sammud Rapla oma black-box-kinosaali poole seada. PÖFF on festival, mis igal sügavsügisesel novembrikuul meelitab põnevate pealkirjadega pealinna poole, aga kuna sealne valik on niivõrd kirju ja piletid lähevad kiiresti, võib PÖFF-ile jõudmine osutuda keerukaks. Õnn on, et meil on Raplamaa Ettevõtlikud Naised MTÜ eesotsas Katrin Klaeboga, kes on võtnud oma missiooniks tuua väärtfilmid ka Rapla vaatajatele koju kätte.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised