9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportRaplamaale lamades surumises kuhjaga medaleid ja viis karikat

Raplamaale lamades surumises kuhjaga medaleid ja viis karikat

Mihkel Laurits

Kilingi-Nõmmel peetud Eesti 2021. aasta meistrivõistlustel osales tavapärasest veidi vähem sportlasi, kuid see ei olnud takistuseks tasemel tulemuste saavutamisele ega ka korralduslikus mõttes. Olemas on hea võistluspaik ja tegus aktiiv Tanel Buströmi juhtimisel.

Raplamaalt osales seekord üheksa võistlejat. Märjamaa SK-st seitse ja Raplast kaks, kes kõik võitsid medaleid, aga jagus ka karikaid, kusjuures olime esindatud nii meeste kui ka naiste arvestuses noorte, juunioride, meeste ja Masters-klassides.
Noortest tuli meistriks Henry Kuusk (-93 kg) tulemusega 42,5 kg. Noormees on kangi juures olnud vaid kolm nädalat. Juunioridest olid parimad Ketter Linna (-84 kg) tulemusega 50 kg ja Tanel Männisalu (-83 kg) Raplast – 135-kilogrammise tulemusega. Masters IV absoluudis karikavõitja Mihkel Laurits (-105 kg) – 147,5 kg ja lisaks veel Eesti meistrivõistluste esimene pronksmedal meeste seltskonnas, lamades surumise spordialal.
Hõbemedalid võitsid noorteklassis Kalev-Markus Linna (-74 kg) – 80 kg ja Andra Aruksaar (-76 kg) – 42,5 kg ning meestest 2020. aasta Eesti meister Jüri Haud (-83 kg) Raplast tubli isikliku rekordiga 190 kg. Hõbemedali M IV klassis ja teise koha karika pälvis teine meie veteran Kalev Teder (-83 kg) tulemusega 100 kg. Temal jäi ka seekord kahjuks rekordnorm 107,5 kg kätte saamata, aga see tuleb siis järgmisel korral.
Pronksmedali noorteklassi -74 kg kehakaalus võitis Remo Põldmann tulemusega 70 kg ja Märjamaa SK noortevõistkond, lisaks veel igale liikmele karikas. Kõik meie võistlejad andsid oma parima koduvalla ja maakonna väärikal esindamisel. Uhke tunne oli neid põrandale saates ja ka autasustamise juures vaadata pjedestaalil. Treeneritena olid juures Heino Maiste ja Kalev Kotto. On kokkuvõtete tegemise aeg, aga alles 18. detsembril on Elvas Eesti MV jõutõstmises, kuhu Märjamaa võistlejad plaanivad sõita.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare