spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
UudisedTõrvaaugu talu tatraleivasegud pälvisid mahetoidu konkursil eripreemia

Tõrvaaugu talu tatraleivasegud pälvisid mahetoidu konkursil eripreemia

Novembri alguses kuulutati välja tänavuse aasta parimad mahetoidud ja -joogid. Nende seas leidsid eripreemiaga äramärkimist ka Tõrvaaugu Mahe talu leivasegud.

Selle aasta parim mahetootja on Piret ja Matthew Hilli Väike Mahetalu Läänemaalt. Aasta parim mahetoit on Saare Maakari OÜ Uustla talu grilljuust “Küüslauk” ja parim mahejook Wilawander OÜ rabarberi täismahl. Lisaks neile tiitlitele jagati välja ka hulk eripreemiaid. Läbimõeldud funktsionaalse toidu eripreemia sai meie oma Tõrvaaugu talu tatraleivasegude eest.
Tõrvaaugu talu on tatrasõpradele tuttav. Märjamaa vallas, üsna maakonna piiri ääres on talu enam kui kümme aastat tatart kasvatanud ja sellest erinevaid tooteid turule toonud. Tänavu tuldi välja tatraleivasegudega. Lisaks toortatrajahule on segudes ka muid kasulikke lisandeid nagu kanepi- ja kõrvitsaseemneid, köömneid ja linaseemnejahu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused