18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
UudisedKehtna vallavanemaks valiti Tanel Viks

Kehtna vallavanemaks valiti Tanel Viks

Kui Kehtna vallavolikogu reede, 26. novembri õhtul kogunes, siis oli esimene ja peamine päevakorrapunkt vallavanema valimine. Oli selge, et senine vallavanem Indrek Kullam lahkub ametist ning selle koha võtab üle keegi uus. Valituks osutus Tanel Viks, kes on endine Vormsi vallavanem.

Tõstatatud oli kaks kandidaati – endine Käru vallavanem Elari Hiis ja Tanel Viks. Vallavanema valimine oli istungi esimene päevakorrapunkt. Valimiste protseduur koos sõnavõttudega kestis ligikaudu tund aega. Esmalt said mõlemad kandidaadid end tutvustada ning volikogu liikmetel avanes seejärel võimalus esitada küsimusi. Kõne all olid nii kandidaadi taust kui tema visioon Kehtna valla arenguks.

Ühe kandidaadi võiduks piisas lihthäälteenamusest. Kehtna vallavolikogus on 21 saadikut ning kõik nad olid reede õhtusel istungil kohal. Kõnekas oli see, et Viks edestas Hiisi kõigest ühe häälega. Viks teenis üheteistkümne volikogu saadiku toetuse ning Hiisi toetas kümme volikogu liiget. Sellest piisas, et vallavanem saaks valitud.

Tanel Viks ütles peale valimistulemuse selgumist, et on tänulik volikogult saadud usalduse eest. “Tänan usalduse eest. Ma täiesti siiralt usun, et meie koostöö saab olema viljakas ja me teeme hästi seda tööd, milleks inimesed on teid valinud volikokku ja teie valinud mind vallavanemaks. Teeme kõik, et Kehtna vald liiguks õigeks suunas ning, et tulevik oleks vähemalt sama helge kui olevik”.

Tanel Viks on olnud tegev nii ettevõtluses kui militaarvaldkonnas. Ta on kaitseliitlane, auastmelt kapten ning lugenud riigikaitsekursust Tallinna Saksa gümnaasiumis.

Reede, 26. novembri õhtul toimunud Kehtna vallavolikogu istung peeti Järvakandi kultuurihallis.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
vallakodanik
27. nov. 2021 16:06