22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
SportEesti sisemeistrid selgunud

Eesti sisemeistrid selgunud

Anneli Viher

Möödunud nädalavahetusel, 27.-28. novembril toimusid Saku valla spordihoones Eesti sisemeistrivõistlused vibuspordis. Võistlema pääses vastavalt vanuseklassile kuni 16 sportlast, kes selgitati välja eelringide põhjal. Järvakandi Vibuklubi Ilves oli esindatud 19 sportlasega ning kokku võideti 8 medalit.

Meistritiitli tõid koju Bessi Kasak (sportvibu naised), Eve Kivilo (sportvibu veteranid naised), Ketter Silt (sportvibu tidetid tüdrukud). Hõbemedaliga naasis Kairid Eleen Sinikas (sportvibu noored tüdrukud). Pronksmedali võitsid Triinu Lilienthal (sportvibu naised), Karl Kivilo (sportvibu mehed), Nora Haas (sportvibu noored tüdrukud) ja Hanna Hansen (sportvibu tidetid tüdrukud).

Laupäeval selgusid Eesti noorte meistrivõistluste parimad. Sportvibu kadettide klassis saavutas Tessa Cathlen Tammik 4. koha, noormeeste klassis Erki Ütsmüts 5. koha. Sportvibu noorte tüdrukute klassis võitis hõbemedali Kairid Eleen Sinikas, pronksmedali Nora Haas ning Lisette Marie Gold saavutas 10. koha. Poiste klassis jäi Mart Mihkel Makko vaid paari punkti kaugusele pronksmedalist – sel korral tuli leppida 4. kohaga. Sportvibu tidettide tüdrukute klassis pani Ketter Silt ilusa punkti viimasele vanuseklassi võistlusele, võites meistritiitli 587 punktiga. Järgmisel aastal võistleb Ketter noorte arvestuses. Hanna Ansen võitis samas vanuseklassis pronksmedali, Kaisa Kraav saavutas 4., Karoline Kivilo 6., Agnes Ansip 10. ja Berit Ansip 12. koha. Poiste klassis lõpetas Mattias Kraav võistluse 8. kohaga.

Pühapäeval selgitati täiskasvanute klassides paremusjärjestus duellide laskmisega, kuhu pääsesid eelringi 8 paremat. Sportvibu naiste klassis näitas Bessi Kasak tugevat laskmist, alistades kõik vastased, ning päeva lõpus riputati talle kaela kuldmedal. Poolfinaalis alistas Bessi Kasak klubikaaslase Triinu Lilienthali. Triinu võitis pronksimatši ülekaalukalt, seisuga 6:0 Lilienthalile pronksmedal.

Tidettide klassis võistelnud Ketter Silt proovis jõudu ka naiste hulgas ja esimeses duellis kohtus noorsportlane Bessi Kasakuga, kus seisuga 1:7 tuli vastu võtta kaotus, kuid kokkuvõttes saavutas tubli 8. koha. Sportvibu meeste klassis võitis Karl Kivilo pronksmedali. Kivilo pidi poolfinaalis vastu võtma napi kaotuse, kuid pronksimatšis näitas kindlat laskmist ning alistas vastase seisuga 6:0. Taavi Ennemuist lõpetas võistluse 10. ja Hannes Kraav 11. kohaga. Sportvibu veteranide klassis võitis meistritiitli Eve Kivilo.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
1. dets. 2021 11:27

ei saa aru, miks on vibulaskmise teema juures sulgpallurite pilt?

raplakas
1. dets. 2021 16:01
Vasta  raplakas

Tublid, juba õige pilt:)