14.9 C
Rapla
Reede, 9 juuni 2023
ArtikkelErakondade populaarsuse riiklikud trendid ei kandu üle kohalikule tasandile

Erakondade populaarsuse riiklikud trendid ei kandu üle kohalikule tasandile

Viskasime sel nädalal pilgu erakondade reitingutele ja uurisime kohalikelt poliitikutelt, miks pilt just selline on. Mis on Reformierakonna madalseisu taga ja kas see kandub ka kohalikule tasandile? Miks ei näe me populaarsuselt teise erakonna esindajaid kohalikes vallavolikogudes? Mis on pannud sotsid kohalikust poliitelust taanduma?

Valitseva erakonna siseelu on erilise tähelepanu all
Reformierakond (RE) on suvest saadik toetajaid kaotanud. Septembri lõpus kaotas ta küsitluse* järgi Eesti populaarseima erakonna tiitli EKRE-le. Novembris kerkis Reformierakonnast ettepoole ka Keskerakond. Viimased reitingud näitavad, et Reformierakonda toetab 20,9% valimisõiguslikest kodanikest.
Uurisime, mis on selle languse taga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused