23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedKehtna vallavanemaks valiti Tanel Viks

Kehtna vallavanemaks valiti Tanel Viks

Kui Kehtna vallavolikogu reede, 26. novembri õhtul Järvakandi kultuurihallis kogunes, oli esimene ja peamine päevakorrapunkt vallavanema valimine. Oli selge, et senine vallavanem Indrek Kullam lahkub ametist ning selle koha võtab üle keegi teine. Valituks osutus Tanel Viks, kes on endine Vormsi vallavanem.

Valimiste protseduur koos sõnavõttudega kestis ligikaudu tund aega. Esitatud oli kaks kandidaati – endine Käru vallavanem Elari Hiis ja Tanel Viks. Esmalt said mõlemad kandidaadid end tutvustada ning volikogu liikmetel avanes seejärel võimalus esitada küsimusi. Kõne all olid nii kandidaadi taust kui ka tema visioon Kehtna valla arenguks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare