2.3 C
Rapla
Esmaspäev, 24 jaan. 2022
Podcast

Hopsani põlved tõusevad endiselt kõrgele

Märjamaa segarahvatantsurühm Hopsani tähistas oma väärikat 70 aasta juubelit meeleoluka tantsuetendusega ning tõestas, et vanus on kõigest number.

Märjamaa alevis alates 1951. aastast tegutsenud segatantsurühm kogunes laupäeval, 4. detsembril Märjamaa rahvamajja, et laval üks korralik tantsuetendus anda. Üritus oli avalik ja tantsulist kava käis vaatamas ja tantsijaid piduliku sündmuse puhul tervitamas saalitäie jagu publikut.

Õhtut kureeris tantsude vahepeal rühmast rääkides Astra Põlma, kes muu hulgas mainis, et Hopsani kannab just seda nime 1991. aastast. Nimi saadi “Ruhnu süidi” hopsani sammust.
Rühma koosseisu kuulub praegu paarkümmend inimest, kellest tuumiku moodustavad vanad olijad, kes on tantsinud rühmas juba 90-ndatest aastatest. Tuumikus on ka Hopsani juhendajad Ilona Noor ja Riho Pohla, kes on tantsurühma juhendanud juba 1997. aastast.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised