spot_img
-4 C
Rapla
Pühapäev, 27 nov. 2022
spot_imgspot_img
SportMaakonna meistriteks võrkpallis krooniti Valtu ja Kohila

Maakonna meistriteks võrkpallis krooniti Valtu ja Kohila

Pühapäeval, 5. detsembril selgitati välja Rapla maakonna tänavused meistrid võrkpallis. Sadolini spordihoones peetud meeste turniiril saavutas esikoha Valtu võistkond, kes alistas finaalis tulemusega 2:0 Märjamaa. Naiste turniiri võitis Kohila võrkpalliklubi.

Kõik Raplamaa meistrivõistluste matšid peeti ühe päeva jooksul. Meeste turniir oli mängijatele päris suur koormus, sest meistrivõistlustest võttis osa kümme meeskonda. Võitjaks tulnud Valtu pidas seega päeva jooksul viis mängu. Võrreldes tavapärase võrkpalliga olid kohtumised küll lühemad. Valtu meeskonna esindaja Mihkel Kalda rääkis, et juba enne turniiri pandi meeskonnas paika, et mängima minnakse meistritiitli peale. Kõik alla selle oleks tema sõnul olnud põrumine. Sel päeval kõik õnnestus ja turniiri lõpuks oligi Valtu meestel tiitel taskus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused