17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
UudisedMis määrab, kui kiiresti tuleb kiirabi kohale?

Mis määrab, kui kiiresti tuleb kiirabi kohale?

Eelmises Raplamaa Sõnumites kirjutasime Kohila noormehest Mattias Miljandist, kes sai inimelu päästmise eest kodanikujulguse aumärgi. Juhtum ise leidis aset Kohilas Kapa männiku koertepargis, kus kahe mehe tüli käigus lõi üks teisele klaasist õllepudeliga vastu pead, seejärel purunenud pudeliga näkku ja jalaga kehasse.

Miljand koos kaaslastega nägi seda pealt ja kui ründaja lahkus, helistasid noored kiirabisse. Kannatanu tahtis küll pärast rünnakut omal jalal ära minna, kuid noored ütlesid, et ta istuks ja abi ootaks. Kuna kiirabi tulek venis, läks Miljand sealsamas asuvasse kiirabisse abi kutsuma. Kiirabitöötajad transportisid kannatanu haiglasse ja kohalesaabunud politsei sai kätte ka ründaja.

Aumärgi kättesaamisel arvas Miljand, et kiirabi ei saabunud piisavalt kiiresti sellepärast, et ju kaaslane, kes häirekeskusesse helistas, ei osanud vigastuste tõsidust piisavalt hästi selgitada ja kiirabi arvas, et tegemist on vaid kriimuga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused