22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
ArtikkelTalvine liiklus nõuab kõigilt suuremat ettevaatlikkust ja üksteisega arvestamist

Talvine liiklus nõuab kõigilt suuremat ettevaatlikkust ja üksteisega arvestamist

Päevad on pimedad ja teed libedad. Liikluses nõuab see erilist tähelepanelikkust nii autojuhtidelt kui ka jalakäijatelt. Uurisime koos politseiga, milline pilt liikluses avaneb.

On esmaspäeva varahommik ja õues on krõbedalt külm. Termomeeter näitab tunnike enne päikesetõusu 17 miinuskraadi. Tuulega koostöös tunduvad olud isegi külmemad. Politseipatrullid on end aga Rapla Vesiroosi kooli parklasse valmis seadnud. Üks osa nende igapäevatööst on jälgida, et sõidukid, mis hommikuse tipptunni ajal õpilasi kooli ja nende vanemaid tööle viivad, vastaksid nõuetele.

Hommikuhämaruses peatavad politseinikud pisteliselt autosid, et vaadata üle nende rehvid, tuled ja üldine seisukord. Suuri probleeme tee ääres peatunud autodega ei tuvastata. Talverehvid, mis on kohustuslikud alates 1. detsembrist, on kõikidel autodel all. Tee ääres seistes ei jää silma, et keegi autotulesid valesti kasutaks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare