22.7 C
Rapla
Neljapäev, 11 aug. 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Avis Utilitas Rapla ei jätnud BK Liepajale võimalustki

Avis Utilitas Rapla hea hoog Paf Eesti – Läti korvpalliliigas jätkus laupäeva, 11. detsembri õhtul. Sadolin spordihoones purustati Läti klubi BK Liepaja tervelt 105:69. Rapla hoidis ohje enda käes terve kohtumise vältel ning ei jätnud Lätist külla sõitnud külalistele võimalustki. Eriti võimsalt mängiti neljandal veerandajal, mis võideti 24:13.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Jaron Martin, Demajeo Wiggins, Darryl Tucker Jr, Martin Paasoja, Sven Kaldre
BK Liepaja: Roberts Berzins, Karlis Zunda, Zigmars Raimo, Karlis Silins, Roberts Krastins

Kergeks favoriidiks võis Raplat pidada juba enne kohtumist, sest Liepaja oli kogunud hooaja peale kaks võitu ning Raplal oli neid enne laupäevast kohtumist kirjas neli. Favoriidikoormat kandis kodumeeskond väärikalt algusest lõpuni ning tabelisse kirjutati sellega hooaja viies võit.

Rohkem kui kümne punktiline vahe tehti sisse juba esimesel veerandajal ning seda kasvatati mängu lõpuni välja. Ainult kolmandal veerandajal tuli Läti meeskonnd veidi lähemale. Selle võitis BK Liepaja tulemusega 23:20. Neljandal veerandajal lätlaste hoog rauges ning Rapla suutis eduseisu veelgi kasvatada. Lõpuks võideti kohtumine skooriga 105:69.

Tähelepanuväärne on seegi, et esimest korda sel hooajal viskas Rapla täis vähemalt sada punkti.

Jeron Martin tegi Rapla särgis kaasa alles teise kohtumise, kuid juba on ta kinnitanud oma positsiooni põhilise mängujuhina. BK Liepaja vastu viskas ta 22 punkti olles sellega kohtumise resultatiivseim mängija. Lisaks andis ta kaheksa resultatiivset söötu ning ka sellele polnud ühelgi teisel mängijal midagi vastu panna. Meeskondlikust mängust kõneleb see, et Rapla poolelt tegi skoori tervelt üksteist mängijat. BK Liepaja suurim skooritegija oli Roberts Berzins, kes viskas üheksateist punkti.

Avis Utilitas Rapla jaoks oli selle mängu näol tegemist kolmanda järjestikuse võiduga. Liigatabelis on neil nüüd kirjas viis võitu ja viis kaotust ning see annab seitsmenda koha BK Ogre järel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised