12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportLauatennise seeriavõistluse kolmanda etapi võitsid Allan Salla ja Marika Kotka

Lauatennise seeriavõistluse kolmanda etapi võitsid Allan Salla ja Marika Kotka

Laupäeval, 11. detsembril peeti Alu spordihoones lauatennise seeriavõistluse kolmas etapp. Võistlustulle läks 38 mängijat. Meeste arvestuses moodustasid esikolmiku Allan Salla, Urmas Sinisalu ja Jan-Erik Nermann. Naiste konkurentsis saavutas esikoha Marika Kotka, kellele järgnesid Kristi Ernits ja Ene Laur.
Salla jaoks oli see käesoleval hooajal teine esikoht, sest võidu saavutas ta ka esimesel etapil. Pärast kolmandat etappi hoiabki meeste arvestuses esikohta Allan Salla (182), kellele järgnevad Kalju Kalda (163) teise ja Allar Oviir (152) kolmandana. Naiste seas ei saa jätkuvalt keegi vastu Marika Kotkale (127). Teist kohta hoiab Amanda Hallik (116) ja kolmas on Aili Kuldkepp (99). Käesolevaks kalendriaastaks on lauatennise seeriavõistluse etappidega ühel pool. Hooaeg jätkub 2022. aastal. Seeriavõistluse neljas osavõistlus peetakse Rapla auhindadele ning selle läbiviija on Aavo Bollverk. Võistlus on laupäeval, 22. jaanuaril Valtu spordimajas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare