12.7 C
Rapla
Pühapäev, 24 sept. 2023
KultuurLõpmatute võimalustega helinäitus

Lõpmatute võimalustega helinäitus

Kuni 19. detsembrini on Raplamaa kaasaegse kunsti keskuses avatud helikunstniku Aivar Tõnso isikunäitus „RESOmaatiline vaikelu“.
Varem on Tõnso loodud heli kaasaegse kunsti keskuse ruumides kuuldud näitusel „Aeglane valgus“. Tookord nägi Tõnso keskuse ruume esimest korda ja sealt hakkas hargnema mõte, et sellesse ruumi tahaks ta oma isikunäitusega tagasi tulla. „Ma pean end rohkem muusikuks, aga kasutan galeriikeskkonda ja kunsti valdkonna vahendeid oma loominguliste ideede teostamiseks,” sõnas Tõnso, lisades, et näituse keskkond on see koht, kus saab katsetada ja eksperimenteerida.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused