23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
UudisedMillist kasu saab praegu päikesepaneelide omanik?

Millist kasu saab praegu päikesepaneelide omanik?

Elektri börsihinnad on viimasel ajal kõrged või väga kõrged, kergitades elektriarved suuremaks kui kunagi varem. Kõiki tarbijaid hinnatõus aga nii tugevasti ei puuduta.
Eesti Energia pressiesindaja Priit Lutsu sõnul on nende klientidest börsipaketi valinud umbes 35% Raplamaa klientidest. See, kui paljud neist praegu kõige kallimaks muutunud kütet ehk elektrikütet kasutavad, ei ole neil elektrimüüjana teada. Samuti ei ole neil maakonnapõhiselt teada, kui paljud on praegu börsipõhise paketi vahetanud fikseeritud hinnaga paketi vastu. Kogu Eestis on viimase kuu jooksul paketti vahetanud aga paar tuhat Eesti Energia klienti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare