17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
UudisedTelia avab koostöös Cleveroniga Raplas digiesinduse

Telia avab koostöös Cleveroniga Raplas digiesinduse

Rappeli keskuse kõrvale on tekkinud uus kaasaegse välimusega väike hoone. Nädala pärast avatakse seal Telia digiesindus. Esinduses saab suhelda nii konsultandiga kui kätte saada ka soovitud seadmed.

Telia sulges oma füüsilise esinduse Rappeli keskuses ligi poolteist aastat tagasi. Juba tollal räägiti alternatiivsest lahendusest, mille abil kohalike klientide jaoks jätkuvalt olemas olla. Nüüd on Telia ühendanud jõud Viljandi tehnoloogiaettevõtte Cleveroniga. Koostöös sündinud digiesindus on maailmas ainulaadne lahendus, mille südames on Cleveroni uuenduslik, suure klienditeenindusekraaniga pakirobot.
Esindusse sisenenud klient saab puutetundliku ekraani abil ühenduse Telia kõnekeskuse konsultandiga. Ekraani juurde kuuluva makselahenduse kaudu saab kaupade eest tasuda ning seejärel pakiroboti abiga seadmed kohe kaasa võtta. Eeltäidetud pakirobotist saab seejuures kätte nii digibokse, ruutereid, SIM-kaarte kui ka näiteks telefone.
Rapla digiesindus avatakse 21. detsembril kell 12.00.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare