23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
SportUno Tutk pälvis jalgpalliliidu hõbemärgi

Uno Tutk pälvis jalgpalliliidu hõbemärgi

Kohila vallast Lohult pärit jalgpallikohtunik Uno Tutk pälvis Eesti jalgpalliliidult hõbemärgi. Selle sai ta kätte pühapäeval, 12. detsembril toimunud jalgpalligalal. Tänavu septembris täitus tal 25 aastat tööd Eesti jalgpalliliidus.
„Ühe inimese elus on 25 aastat võrdlemisi pikk aeg. Jalgpalli ja kogu maailma mõistes aga kõigest piisakene. Minugi aeg selles suures süsteemis on läinud märkamatult. Alles see oli, kui ma Lelle ja Kehtna platsidel esimesi värelevaid jooksusamme tegin. Alguses lipu ja siis vilega ning nüüd on see teekond mind muuhulgas viinud Barcelonasse ja Arsenali. Mul on väga suur au ja rõõm, et olen suutnud selle tee läbi käia koos kõigi nende toredate inimestega nii jalgpalliliidu kui ka kohtunikkonna sees, kes on olnud saatjaks sellel teel. Tänud kõigile ja me lähme koos edasi ikka paremate vilede ja uute kõrguste poole,” lausus Tutk hõbemärki vastu võttes.
Pikalt nii kodumaal kui ka rahvusvaheliselt kohtunikuna tegutsenud Tutk alustas 1996. aastal jalgpalliliidus tööd kohtunike osakonna spetsialistina ning aasta hiljem asus ametisse EJL-i peakohtunikuna.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare