spot_img
-3.9 C
Rapla
Teisipäev, 28 märts 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehaline väärkohtlemine
14. detsembril sai politsei teate, et Kohila vallas eramajas lõi 59-aastane mees oma elukaaslast ja tõukas oma täisealist tütart.
16. detsembril sai politsei teate, et Rapla maakonnas lõi 38-aastane mees elumaja hoovis oma 31-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Laps sai ülekäigurajal viga
20. detsembril kell 16.43 juhtus liiklusõnnetus Raplas Viljandi maanteel, kus 58-aastane mees sõitis liinibussiga Iveco Bus Crossway otsa ülekäigurajal teed ületanud 12-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Pliidist sai alguse tulekahju
14. detsembril kell 15.51 sai häirekeskus teate, et Märjamaa alevis Rohu tänaval asuvast eluhoonest tuleb paksu suitsu. Suitsusukeldusvarustuses päästjad sisenesid majja ning tõid sealt välja kannatanu, kes kiirabi poolt üle vaadati, kuid õnneks ta haiglaravi ei vajanud. Päästjad tuvastasid köögis toidutegemise käigus põlema süttinud köögipliidi ja selle kohal põleva kubu. Lisaks oli tuli tunginud ventilatsiooni kaudu õue ning süüdanud aknaraami. Tulekahju likvideeriti kell 16.40. Täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

Põles saun
18. detsembril kell 23.57 teatati, et Kohila vallas Urge külas põleb saun. Süttinud olid sauna lavaruum ja eesruum. Inimesi põlengu puhkemise ajal saunas ei olnud. Päästjad avasid konstruktsioone ning kustutasid tulekahju kell 1.35. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Murdunud puu
20. detsembril kell 7.22 käisid päästjad Koikse-Purku mnt 7. km eemaldamas teelt murdunud puud.
Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused