-6.3 C
Rapla
Pühapäev, 3 dets. 2023
UudisedRapla saab kolmanda abivallavanema

Rapla saab kolmanda abivallavanema

Vallavalitsuse moodustamise käigus lõi uus vallavanem Gert Villard lisanduva abivallavanema ametikoha. Uue abivallavanema tegevusvaldkonnad on areng, ettevõtlus, innovatsioon ja avalikud suhted.

Möödunud neljapäeval toimunud volikogu istungi päevakorras oli uue vallavalitsuse moodustamine. Gert Villard tegi ettepaneku moodustada seitsmeliikmeline vallavalitsus. Lisaks temale kuuluvad vallavalitsusse abivallavanemad, piirkonnajuhid ja finantsjuht. Üks märkimisväärsemaid muudatusi oli kolmanda abivallavanema koha loomine.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
22. dets. 2021 09:33

Kuidas siis ainult üks kõrgepalgaline juurde? Pole nii suure valla kohta eriti soliidne!

kodavalla kodanik
22. dets. 2021 17:02

Lause “Kuuldavasti on olemasolevad inimesed väga hõivatud..”. Kui me kuulujuttude alusel suurendame ametkonda, siis see ajab nutma. Asi peaks ikka käima kaardistamise alusel, kus märgistatakse nii juhtivtöötajate, kui muude ametnike omavahelist tööalast tegevust. Analüüsi põhjal toimub struktuuri muutmine. Samas läheb tavainimese olukord aina halvemaks ( vallateede korrashoid, sauna likvideerimine, kalmistu nukker seis, jne.). Kahjuks valimised on selleks, et ametnikkonna palku tõsta ning tuttavaid, parteikaaslasi tööle võtta. Riigis puudub kord.

Kõik uudised
Kuulutused