-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
24. detsembril teatati, et eramajas põhjustasid peretüli käigus üksteisele kehavigastusi elukaaslased, 38-aastane naine ja 50-aastane mees.
Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Liiklusavarii Raplas
21. detsembril kell 9.48 käisid päästjad Raplas Tallinna mnt kahe sõiduautoga juhtunud liiklusavariil, kus kõrvaldasid autode süttimisohu ja vabastasid tee liikluseks.

Leiliruumis põles
21. detsembril kella 21.06 ajal süttis Rapla vallas Lõiuse külas sauna leiliruumis saunaahju suitsutoru ümbruses sein ja lagi. Elanikud summutasid leeke pulberkustutiga. Päästjad kustutasid uuesti jõudu koguma hakanud põlengu, avades tulekolletele ligipääsuks korstna ümbruses mootorsaega teise korruse põrandakattematerjali ja leiliruumis asuva suitsutoru ümbrust. Tulekahju põhjuseks oli tuleohutusnõudeid eiravalt paigaldatud kütteseadme suitsutoru.

Mobiiltelefon süttis
22. detsembril kell 9.28 teatas automaatne tulekahjusignalisatsioon tulekahjust Kohila gümnaasiumis. Päästjad selgitasid, et süttinud oli ühe õpilase mobiiltelefon, mis aknast lumme visati ja seal kustus. Edasist tuleohtu ei leitud.

Tahmapõlengud korstnas
22. detsembril kella 15.31 ajal põles Märjamaal Pärnu mnt asuva töökoja kütteseadme metallkorstnas tahm. Päästjad tagasid hoone tuleohutuse ja andsid juhise kutsuda korstnapühkija.
26. detsembril kella 16.22 ajal põles Kehtna vallas Kärpla külas majapidamishoones asuva katla ja korstna vahelises suitsutorus ja korstnalõõris tahm. Omanik summutas põlengut pulberkustutiga. Toru ümbert eemaldati vill ja oodati, kuni see jahtub.
Kütteseadmeid lõhkuvate ja maja ohustavate tahmapõlengute ärahoidmiseks tuleb seadmeid järjepidevalt hooldada ja lõõre puhastada.

Kuuripõleng kustutati lumega
26. detsembril kell 1.04 põles Rapla vallas Kuimetsa külas generaatori-kuur (1×1 meetrit), mille päästjad lumega kustutasid.

Tamm murdus
26. detsembril kell 8.54 teatati, et Märjamaa vallas Vana-Vigala külas murdus vana tamm, kukkus osaliselt teele ja ohustab elumaja. Päästjad eemaldasid tamme, maja katus jäi terveks.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare