spot_img
0.5 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
KrimiPühade ajal tuli politseile neli lähisuhtevägivalla teadet

Pühade ajal tuli politseile neli lähisuhtevägivalla teadet

Jõuluajast teeb kokkuvõtte Rapla jaoskonna juht Janno Ruus:

„Üldjoontes saame jõuluaja kohta öelda, et politseile möödus see pigem töiselt, kuid raskete tagajärgedega juhtumeid õnneks polnud. Suurem osa politseile tulnud väljakutsetest olid seotud alkoholi tarvitanud inimestega ja sellest alguse saanud tülidega. Näiteks saime 26. detsembril teate, kus joobes mees häiris ühes ettevõttes jõulupeo pidamist, oli agressiivne ja karjus. Politsei viis mehe kainenema.

Lähisuhtevägivallast saime pühade ajal teateid kokku neli, millest ühe juhtumi puhul alustasime kriminaalmenetlust, kui 24. detsembril teatati, et Kohila vallas põhjustasid eramajas peretüli käigus üksteisele kehavigastusi elukaaslased, 38-aastane naine ja 50-aastane mees.

Pühade ajal oli politsei väljas täiendatud jõududega ja rahustas nii linnas kui maanteedel liiklust. Kuna ilmaolud olid mitmel pool kehvad, anti mitmel korral teada libedusega seotud teelt väljasõitudest, aga ka näiteks plekimõlkimistest parklates. Õnneks keegi nendes õnnetustes viga ei saanud.

25. detsembril kontrollisime Raplamaal kokku 294 autojuhi kainust ja hea meel on, et kõik kontrollitud sõidukijuhid olid kained. Siiski tabasime pühade perioodil tavapärase liiklusjärelevalve käigus ühe alkoholijoobes mehe, kelle suhtes alustasime kriminaalmenetlust. Mees tabati 23. detsembril Märjamaa vallas Märjamaa-Valgu teel joobes peaga juhtimas sõiduautot Citroen, kus ta sõitis teelt välja vastu liiklusmärki.

Paraku on pühadeajast ka kurb uudis, kui 26. detsembril leiti Raplas Tallinna maantee juurest 37-aastase naise surnukeha. Surnukehal väliseid vägivallale viitavaid tunnuseid ei olnud ning tema surma põhjus selgitatakse lahangul.“

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused