-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportLastetennise jõuluturniir

Lastetennise jõuluturniir

Siret Jakobson

Neljapäeval, 23. detsembril korraldas tennisekool Point koostöös Rapla tenniseklubiga Alu spordihoones lastetennise jõuluturniiri.

Tennisekool Point on tänaseks juba mõnda aega Raplas tennise trenne andnud. Treeningutel osalevad lapsed, noored ja täiskasvanud. Vahetult enne jõulupühi otsustati õpitud oskused proovile panna ja laste paremusjärjestus selgitati välja omavahel punktimängu mängides. Sellest sai energiline sissejuhatus jõuluaega, kus peamise publiku moodustasid toetavad lapsevanemad. Turniiril osalejad jagunesid kahte vanusegruppi: 7-8-aastased ning vanemad kooliõpilased. Treener Taivo ootas osalema küll rohkem õpilasi, kuid oma rolli mängisid nii viirushaiguste hooaeg kui ka jõuluvaheaja algus. Sellegipoolest sai aasta piduliku punkti ning kätte jagati diplomid ja magusad auhinnad.

Osalejate nägudelt oli näha pisikest võistluspinget, aga ka rõõmustavat rahulolu. Tennisekooli treener Taivo Tüvist jäi turniiriga samuti rahule ja kinnitas, et uuel aastal on hooajakalendris kirjas vähemalt kolm turniiri lastele ja loomulikult ei jää tulemata ka tennisevõistlused täiskasvanutele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare