2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
SportMaakonna parima spordiklubi tunnustuse pälvis Valge Hani

Maakonna parima spordiklubi tunnustuse pälvis Valge Hani

2021. aasta Raplamaa parima spordiklubi auhinna pälvis sulgpalliklubi Valge Hani. Vastava tunnustuse sai sulgpalliklubi kätte kolmapäeval, 29. detsembril toimunud pidulikul galaõhtul Spordiaasta Tähed 2021.

Sulgpalliklubi Valge Hani juhatuse liikmele Ülle Laasnerile andis tunnustuse üle endine korvpallur Heino Enden. Seal samas laval olid ka kõigi teiste maakondade klubid, kes sama auhinna pälvisid.

Maakonna parima spordiklubi tiitlile esitati nad Raplamaa spordiliidu poolt. Klubi viib treeninguid läbi nii Raplas, Alus kui Märjamaal ning iganädalaselt mängib seal sulgpalli 130 inimest. Praegu on klubil spordiõppe osas käsil neljas hooaeg. “Meil on esimene Eesti meister juba laste seas ning meil on treeneriteks Eesti parimad mängijad Karl Kert ja Raul Must,” sõnas Laasner.

Ta lisas: “Sel aastal saime oma klubile keelestusmasina ja pallimasina. Sulgpall on hea mäng, meil oli mänguvaba aega suhteliselt vähe. Saime koroona-ajal teha eratrenne ja väikeste gruppidega trenne ka. Aga mis peamine – meie lapsed on arenenud juba täiskasvanutest paremaks! Ja see ongi kõige tähtsam, et meil on hulgaliselt mängukaaslasi, keda oleme ise kasvatanud. Meil ei ole klubis ühtegi palgalist töötajat, kõike teeme oma vabast tahtest ja ajast. Ja klubi tähistas 4. detsembril kümnendat sünnipäeva. Kõik need eelnevad aastad olid samuti olulised, et sulgpalli traditsioonid tekiksid ja et me jõuaks sinnamaale, et meil on treenerid ja lapsed ja õpe.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused