spot_img
-3.9 C
Rapla
Teisipäev, 28 märts 2023
Sport2021. aasta olulisimad spordisündmused maailmas, Eestis ja Raplamaal

2021. aasta olulisimad spordisündmused maailmas, Eestis ja Raplamaal

Aastavahetusel tehakse ikka tagasivaateid möödunule. Spordimaailmas kujunes 2021. aasta tähendusrikkaks. Nii näiteks peeti tagantjärele ära nii 2020. aasta jalgpalli Euroopa meistrivõistlused kui ka olümpiamängud, mis oli täiesti harukordne. Raplamaa Sõnumid võttis kokku 2021. aasta olulisemad sündmused. Jagasime need kolme kategooriasse. Välja tõime kolm olulisemat sündmust maailmas, kolm Eestis ja kolm Raplamaal.

Loomulikult on tegemist subjektiivse nimekirjaga. Sündmusi, mis väärivad tähelepanu, oli kuhjaga. Siin on välja toodud need, mis pakuvad kõneainet tõenäoliselt ka edaspidi. Mälestustesse jäävad need igal juhul püsima veel pikalt.

MAAILM
1. Jalgpalli EM
Juunis ja juulis olid kõigi pilgud naelutatud jalgpallile. Paralleelselt selgitati meistreid nii Euroopas kui ka Lõuna-Ameerikas. Rohkem põnevust ning tegelikult ka vastuolu tekitasid mängud Euroopas. Paljudel jalgpallifännidel on siiani silme ees masendavad kaadrid Kopenhaageni staadionilt, kus kohtumises Soome vastu kukkus väljakul kokku Taani poolkaitsja Christian Eriksen. Õnneks jäi ta ellu, kuid tema jalgpallikarjäärile tõmbas see pidurit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused