6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
UudisedKraana paigutas Päkapiku lasteaia õuele uue rühmamooduli

Kraana paigutas Päkapiku lasteaia õuele uue rühmamooduli

Rapla vallas on hulk perekondi, kes vajaksid lasteaiakohta, kuid nende nappuse tõttu on pidanud alternatiivseid lahendusi leidma. Kohtade puudusele pakub lahendust moodul Päkapiku lasteaia õuel. Järgmisel kuul avatakse seal uus rühm.

Möödunud suvel algatas Rapla vald protsessi Päkapiku lasteaia territooriumile lasteaiamooduli lisamiseks. Hange õnnestus ja eile saigi moodul suure kraana abil lasteaia õuele paigaldatud.

Mooduli paigaldamine käis kiiresti. Ees ootavad veel kommunikatsioonide ühendamine ja viimased elektritööd. Jaanuari teises pooles peaks moodul kasutusvalmis olema, veebruaris plaanitakse juba uus rühm avada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare