-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedMärjamaa vallas sai energiahinna hüvitamise protsess alguse

Märjamaa vallas sai energiahinna hüvitamise protsess alguse

Alates jaanuarist saab omavalitsuselt energiakulude hüvitamist taotleda. Esimesena alustas taotluste vastu võtmist Märjamaa vald. Teised maakonna vallad liituvad järgmisel nädalal.

Esmaspäeval alustas Märjamaa vald energiahinna tõusu kompensatsiooni taotluste vastuvõtmisega. Rapla, Kehtna ja Kohila vald alustavad sellega järgmisel esmaspäeval, 10. jaanuaril. Osa olulisemaid piire on paika pandud riiklikult. Taotluse vorm on igas vallas sama, pisut erinevad võimalused, kuidas seda omavalitsusele esitada.

Märjamaa valla elaniku jaoks on kõige mugavam viis logida ID-kaardiga sisse valla kodulehele. Seejärel avaneb juba riiklikest andmebaasidest kogutud infoga eeltäidetud taotlus. Tervet taotlust selle infoga küll täita ei saa ja osa materjali tuleb taotlejal endal lisada. Sarnane süsteem hakkab toimima ka Rapla ja Kohila vallas.

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
6. jaan. 2022 09:04

Börsipaketi valik oli igaühe “äririsk”. Ise sai valitud fix hinnaga ja ajal, mil börsihind oli madal, makstud sellest rohkem. Küsimus – miks selline ebavõrdsus, et fixpaketi valijatele ei kompenseeerita midagi (kWh hind jääb alla piiri)?

Mees merelt
7. jaan. 2022 12:10
Vasta  raplakas

Mida sa seletad? Alus on näiteks Loo Elekter ja polegi midagi muud valida, sest neil seal ainult börsipakett ongi! Üks ebameeldivamaid firmasid üldse

raplakas
7. jaan. 2022 16:57

meremehele – ei usu. Jutt võib olla võrguteenusese, elektrit peab saama osta kõigilt pakkujatelt.

Alar
7. jaan. 2022 19:50

Raplakaga täitsa nõus. Ei ole nii, et ainult riik vastutagu. Igaühele peab jääma ka omavastutus.