9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
ArtikkelTarohoroskoop 2022

Tarohoroskoop 2022

Kogu maailmas on selle aasta märksõnad eneseanalüüs, vanadest väärtustest loobumine ja uute omaksvõtmine, mineviku tegudele silmavaatamine, unistamine ja nostalgitsemine, oma varjupoolega silmitsi seismine, olukorraga leppimine, oma isikliku jõu ülesleidmine ja rakendamine, intuitsiooni kuulamine ning lõpud ja hüvastijätud, mis on küll karmid, kuid olid siiski ennustatavad. Võib arvata, et paljuski on need ootamatud hüvastijätud seotud koroonaga.

Viimased aastad on inimesed ära kurnanud, stress on mäekõrgune, kuid see masendav olukord tundub olevat kõige pimedam hetk enne koitu. Varasemad õppetunnid on kätte saadud ja juba aasta algus toob häid sõnumeid või rõõmustavaid üritusi. Teekond uue suunas on alanud. Kuid ette tuleb vaadata liigse enesekindluse, alatuste ja pettustega. Samas ei tasu teiste inimeste pahatahtlikkust liialt karta, kuna edu saadab neid, kes on teiste suhtes hoolivad, abivalmid, heasüdamlikud ja mõistvad. Teiste kõrval ei tohi muidugi ka ennast unustada.

Rohkem on sel aastal kokkuhoidmist ja eriti oluliseks saavad nüüd perekond ning suhted lähedaste sõpradega.

Eesti puhul on selle aasta suurimad väljakutsed seotud materiaalsete väärtustega. Mingid minevikus sõlmitud lepingud on muutunud koormaks. Võimalik on, et Eestile tehakse eriti kasulik ettepanek, mis aitaks riiki tervikuna nii-öelda järgmisele tasandile viia. Kui pakkumine vastu võetakse, toob see kaasa stabiilsust ja muretust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare