7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Eesti muusikaauhindade nominentide seas on ka tegijaid Raplast

Selgunud on Eesti Muusikaauhinnad 2022 nominendid. Nimekirjas paistavad silma ka paar väga tuttavat nime.

Aasta autorilaulu/ rahvaliku albumi kategoorias on kolme nominendi sekka valitud ka meie oma Sten-Olle Moldau album „Rapla.” Sten-Olle konkurentideks selles kategoorias on Jaak Johansoni „Sisemeri Silmini” ja Jalmar Vabarna „ID”.

Aasta meesartisti ja aasta parima laulu kategooriatest leiame Jüri Pootsmanni, kes alustas oma lauljakarjääri Raplas. Aasta meesartisti kategoorias võistleb Jüri vanameister Ivo Linna ja NOËP-iga. Parima laulu kategoorias on Jüri nomineeritud looga „Magus Melanhoolia.” Tema kõrval on nomineeritud 5MIINUS-e „Koptereid”, NOËP „KIDS” (feat. Emily Roberts), Rita Ray „Love Ain’t The Same” ja Smilers „Tee mis sa tahad”.

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised