23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 29 juuni 2022
spot_imgspot_img

Jaron Martin valiti Paf Eesti-Läti korvpalliliiga detsembrikuu parimaks

Avis Utilitas Rapla värskeim täiendus Jaron Martin valiti Paf Eesti-Läti korvpalliliiga detsembrikuu kõige väärtuslikumaks mängijaks. 27-aastane 178 cm pikkune ameeriklasest tagamängija liitus Rapla meeskonnaga alles 2021. aasta novembri lõpus.

Martini varasem karjäär oli suures osas kulgenud Mehhiko liigas. Juba Raplasse tulles oli teada, et tegemist on mängijaga, kellel on hea viskekäsi. Paf Eesti-Läti korvpalliliigas on see vaid kinnitust leidnud. Detsembrikuu viies kohtumises olid tema statistilised näitajad keskmiselt 23 punkti, 3 lauapalli, 7,2 resultatiivset söötu ja 1,6 vaheltlõiget ning efektiivsusarv 28,8. 22. detsembril kodusaalis peetud kohtumises KK Viimsi/Sportlandi vastu viskas ta tervelt 30 punkti.

Avis Utilitas Rapla meeskonna peatreener Lluis Riera kommenteeris Jaron Martini osatähtsust: „Jaron kohanes meie meeskonnaga kiiresti. Ta õppis väga ruttu selgeks meie mängu põhimõtted ja aitab neid mängu juhtides koos teiste korvpalluritega teoks teha. Ta on hea kaaslane, kes hoolib meeskonnakaaslastest nii väljakul kui ka väljaspool seda. See on parim osa sellest, mida ta on jõudnud pakkuda.”

Pühapäeval, 9. jaanuaril võõrsil peetud kohtumises kaotas Avis Utilitas Rapla BC Kalev/Cramole tulemusega 92:66.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised