14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Päästeteated

Ahi küdes suletud siibriga
4. jaanuaril kell 20 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Valgu külas on kortermaja trepikoda suitsu täis valgunud ning tööle oli rakendunud ka suitsuandur. Paksu suitsu täis korterist tõi naaber välja meesterahva. Kohale saabunud päästemeeskond leidis ühest korterist eest küdeva ahju, mille siiber oli suletud. Siiber avati ja toad ventileeriti. Kiirabi viis elaniku tervise kontrollimiseks haiglasse.
Päästjad juhivad tungivalt tähelepanu, et ahju küttes tuleb kasutada õigeid kütmisvõtteid ja mitte kunagi sulgeda siibrit enne, kui kõik söed tulekoldes on kustunud.

Sõidukid põlesid
5. jaanuaril kell 15.10 teatati häirekeskusele, et Raplas Juuru-Rapla teel oli põlema süttinud kaubik. Päästjad kustutasid kaubiku kapoti all olnud põlengu kell 15.37. Tõenäoliselt sai põleng alguse elektrisüsteemi rikkest.
7. jaanuaril kell 9.15 teavitati häirekeskust, et Märjamaa vallas Jädivere külas on maantee ääres süttinud põlema sõiduauto. Auto tehnilise rikke tõttu süttis auto kapotialune. Päästjad likvideerisid põlengu kell 9.52. Keegi õnnetuses kannatada ei saanud.

Elumaja kelder süttis elektrijuhtmetest
5. jaanuaril kell 16.11 said päästjad väljakutse Märjamaa alevisse, kus Aia tänaval oli põlema süttinud elumaja kelder. Päästjad tuvastasid põlengukolde keldrikorrusel asuvas katlaruumis. Päästjate esialgsel hinnangul sai põleng alguse elektrijuhtmetest, mis asusid puuriida läheduses. Põlengu ala oli ca 3 ruutmeetrit, mille päästjad kustutasid kella 16.53-ks.

Põlev puu kukkus pikali
8. jaanuaril kell 12.04 said päästjad väljakutse Kehtna valda Pae külla. Suur saarepuu oli seest tühjaks põlenud ning nüüd pikali kukkunud. Päästjad kustutasid hõõguva puu.

Sõiduauto sõitis teeäärsesse kraavi
9. jaanuaril kell 20.26 kiirustasid päästjad Rapla vallas Kasvandu külas toimunud liiklusõnnetusele, kus sõiduauto oli teelt välja sügavasse kraavi sõitnud. Inimesed jäid õnnetuses terveks. Kaiu vabatahtlikud päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu ning reguleerisid liiklust, kuni auto kraavist välja tõmmati.

Lääne päästekeskus

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare