16.6 C
Rapla
Neljapäev, 30 juuni 2022
spot_imgspot_img

Raamatukogude aasta on viivisevaba

Õie Paaslepp,
Rapla Keskraamatukogu direktor

12. jaanuaril saab avalöögi raamatukogude teema-aasta, mis mõtteliselt jaotub neljaks kolme kuu kaupa järgnevalt: raamatukogu kui kirjandus- ja kultuurikeskus, raamatukogu kui kogukonnakeskus, raamatukogu ratastel ja tuleviku raamatukogu.
Raplamaal osalevad avapäeval üle-eestilisel ettelugemisel kell 12.12 kõik rahvaraamatukogud. Raplas loetakse ette teksti täiskasvanutele, Kehtnas, Kohilas, Hageris ja Märjamaal õpilastele. Tublid on meie maakonnas ka haruraamatukogud, kus enamjaolt loetakse tekste ette õpilastele, kuid nii mõneski kohas ka täiskasvanutele nagu näiteks Märjamaa valla raamatukogu Kivi-Vigala haruraamatukogus.
Raamatukogudes jätkuvad traditsioonilised kirjandus- ja kultuuriüritused. Oma plaanidest jagame jooksvalt infot ajalehes, veebis, raamatukogudes kohapeal.
Hea lugeja, raamatukogude aasta puhul on kogu 2022. aasta Raplamaa kõikide valdade rahvaraamatukogudes raamatute laenutamine viivisevaba! Raamatuid aga ootame ikkagi tähtaegselt tagasi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised