16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
GaleriiFOTOD: Raplamaa meistrivõistlustega murdmaasuusatamises

FOTOD: Raplamaa meistrivõistlustega murdmaasuusatamises

Pühapäeval, 9. jaanuaril tehti algust Raplamaa meistrivõistlustega murdmaasuusatamises. Hooaja esimene võistlus peeti Raplas Vesiroosi terviserajal ning meistreid selgitati vabatehnika lühikestel distantsidel.
Ühtlasi oli tegemist Raplamaa rattaklubi Komo suusasarja esimese etapiga. Kokku osales pühapäevasel võistlusel 43 suusatajat. Meeste ning meesveteranide distantsi pikkus oli 8,3 kilomeetrit ning see koosnes kolmest Vesiroosi terviseraja ringist, millele lisandusid stardi- ja lõpusirge. Rohkem osalejaid oli meesveteranide esimeses ja teises klassis, ent kiiremaid aegu näidati just meeste klassis.

« kohta 2 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare