-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
UudisedAasta arstiks valiti Rapla haigla juht Pille Mukk

Aasta arstiks valiti Rapla haigla juht Pille Mukk

Eesti Tervise Fond ning portaali www.arst.ee lugejad valisid eelmise aasta arstiks Põhja Eesti regionaalhaigla (PERH) sisehaiguste kliiniku ja Raplamaa haigla juhataja, pulmonoloog Pille Muki. Doktor Mukk valiti välja enam kui 20 kandidaadi hulgast. Kopsuarstina on Mukk töötanud 18 aastat.

Neljapäeval, 13. jaanuaril õnnitlesid Stenbocki majas Pille Mukki aasta arsti tiitli puhul tema kolleegid, peaminister Kaja Kallas ning tervise- ja tööminister Tanel Kiik, teatas tervise fondi esindaja. Auhinnaks anti üle Kai Roosaare loodud klaasskulptuur.

Mukil puhul hinnati professor Margus Viigimaa sõnul kõrgelt tema kompetentsust kopsuarstina ja pühendumist erialakeskuse arendaja ja juhina. Ta tõi välja, et Mukk on kaasava, kolleegidest hooliv ja konstruktiivsetele lahendustele suunatud tugev juht, kes on panustanud lisaks eriala ja sisehaiguste kliiniku arendamisele ka Rapla haigla juhtimisse ja töökorralduste muutmisse seoses Covid-19 pandeemiaga.

Eesti Tervise Fondi juhataja Eero Merilind lisas, et aasta arstiks valimisel hinnati kõrgelt Muki kogemust, suurepäraseid teadmisi eriarstina töötamisel ning tema tegevust PERHi sisehaiguste kliiniku ja piirkondliku haigla juhina.

Aasta arsti 2021 valisid Eesti Tervise Fond ning portaali www.arst.ee lugejad. Lõpliku otsuse esitatud kandidaatide hulgast tegi žürii, kuhu kuulusid Eesti Tervise Fondi juhataja perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ning tervise- ja tööminister Tanel Kiik.

SA Eesti Tervise Fond on asutatud 25. mail 2007, mille eesmärk on eesti rahva tervise areng, aktiivse eluea pikenemine, tervislike eluviiside propageerimine ning terviseteabe jagamine.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Luule Lainväe
15. jaan. 2022 18:02

Palju õnne! Olete kindlasti tubli arst oma erialal. Aga Te tulite ka Rapla rahvast teenima ja jätsite meid üsna pea ilma silmaarstita. Oleme õnnetud. Kas Teie süda ei valuta? Eakas Rapla kodanik L.L.