spot_img
-0.6 C
Rapla
Neljapäev, 2 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportKertu Laak valiti neljandat korda järjest aasta võrkpalluriks

Kertu Laak valiti neljandat korda järjest aasta võrkpalluriks

Kohilast sirgunud Eesti võrkpallinaiskonna diagonaalründaja Kertu Laak valiti juba neljandat aastat järjest aasta naisvõrkpalluriks Eestis. Kertu Laak esindas klubihooajal Itaalia kõrgliiga klubi Chieri Reale Mutuat, kellega jõuti Itaalia karikavõistlustel poolfinaali.

Liigas lõppes Chieri teekond veerandfinaalis. Laak esindas taas ka Eesti rahvusnaiskonda, vedades naiskonna rünnakuid nii viienda kohaga lõppenud Euroopa Hõbeliigas kui ka Euroopa meistrivõistluste valikturniiril. Kertu Laagi kõrval olid aasta naisvõrkpalluri nominendid Liis Kullerkann ja Kristiine Miilen.

Aasta meesvõrkpalluriks valiti Oliver Venno, kes mängib Katari liigas SC Police´i klubis. Tema kõrval olid nominentideks Ardo Kreek ja Albert Hurt. Aasta võrkpallipaari tunnustuse pälvisid Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Noormeeste kategoorias oli aasta võrkpalluri tiitlile nomineeritud ka Kohilast pärit Egert Roodi (Neemeco), kuid aasta noorvõrkpalluriks teda kahjuks ei valitud. Parimad võrkpallurid kuulutas Eesti Võrkpalli Liit välja eelmise klubihooaja, rannavõrkpallihooaja ja koondisesuve põhjal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused