spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
SportPeeter Pruus liitus Hispaania tugeva rattatiimiga

Peeter Pruus liitus Hispaania tugeva rattatiimiga

Raplast sirgunud profirattur Peeter Pruus tegi oma karjääris sammu edasi ning liitus Hispaania tugeva maastikurattatiimiga Buff MTB Team. Varem esindas Pruus Itaalia rattatiimi Torpado-Südtirol-International.

“Olen juba mõned aastad mõelnud suuremasse klubisse saamisest,” ütles Pruus ning lisas: “Tundsin ise Buff MTB Teami vastu huvi ning ajasin suve algusest vaikselt asju. Kokkuleppele jõudsime detsembris.” Pruus hindab uut meeskonda väga tugevaks. Buff MTB Teamis sõidavad teiste seas MM-i pronksmedalist Jose Dias ja Hans Becking, kes võitis mullu koos Diasega maailma mainekamal maastikuratturite mitmepäevasõidul Absa Cape Epic kolm etappi.

“Minu ootused uueks aastaks on teha üle pika aja üks korralik hooaeg. Eelmine aasta läks üle kivide ja kändude. Tahaksin leida paari aasta taguse enda ning astuda sellest veel sammu edasi. Loodan üles leida stabiilsuse ning tuua tiimile pjedestaalikohti ja võite,” rääkis Pruus, kes teeb avastardi juba 10. veebruaril Mediterranean Epicul. “Nelja päeva pikkusele maastikutuurile järgnevad Andalucia Bike Race ja loodetavasti pääsen ka Cape Epicule. Kalender lõpeb novembris ehk ees on ootamas väga pikk hooaeg.”

Buff MTB Team keskendub peamiselt maastikumaratonidele ja mitmepäevasõitudele. Pruusi jaoks tähendab see seda, et ta ei pea enam võistlema väiksematel Itaalia võistlustel ja olümpiakrossis. “Kindlasti soovin teha koos Eesti koondisega kaasa ka mõned sõidud maanteel,” lisas Pruus. Esimene meeskonnalaager ja võistkonna presentatsioon toimuvad uuel nädalal. Peeter Pruus tuli 2016. aastal maastikumaratonis Euroopa meistriks ning samal alal on ta Eesti meistriks kroonitud kolm korda. 2019. aastal valiti Pruus Raplamaa parimaks meessportlaseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused